Verschillende soorten verzekering brommer

Verschillende soorten verzekering brommer

Brommerverzekering (WA)

De WA verzekering brommer is in Nederland wettelijk voorgeschreven. Met een WA verzekering brommer bent u gedekt tegen schade aan het voertuig, lichaam of de eigendommen van derden die door uw toedoen met uw brommer zijn veroorzaakt.

Brommerverzekering (WA + beperkt casco)

Wanneer u ervoor kiest om een WA verzekering brommer met beperkt casco af te sluiten bent u natuurlijk net als met de WA verzekering brommer verzekert tegen schade aan het voertuig, lichaam of bezittingen van anderen. Daarnaast bent u ook verzekert tegen schade aan uw brommer door gevolg van ontvreemding,brand, noodweer en ongevallen met dieren.

Brommerverzekering (All risk)

Met de all risk verzekering brommer is uw brommer niet alleen verzekert tegen gebeurtenissen die onder de WA en WA met beperkt casco vallen maar ook tegen schade aan uw brommer als gevolg van botsen, omslaan, slippen en van de weg raken. De all risk verzekering brommer is de meest volledige brommerverzekering die u kunt afsluiten. Wanneer u een nieuwe brommer koopt is het aan te raden om een all risk verzekering af te sluiten. Zo kunt u zonder al te veel problemen heel wat kilometers genieten van uw nieuwe brommer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *