Verzekering snorfiets

Verzekering snorfiets zijn er in vele soorten en maten. Heeft u een snorfiets op uw naam staan dan bent u verplicht om deze te verzekeren voor schade die u aan derden toebrengt. Dit is de zogenaamde WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering. Heeft u uw snorfiets niet verzekerd dan mag u deze niet besturen. Gaat u toch de snorfiets besturen dan loopt u het risico om een bekeuring te krijgen. Deze boetes zijn niet mals. Indien u betrokken raakt bij een ongeluk dan zijn de uitvloeisels helemaal catastrofaal.

Naast de WA verzekering snorfiets is er ook nog de All risk verzekering. Als u een nieuwe snorfiets gekocht heeft of bent u van plan om deze aan te schaffen dan is het zinnig om een All risk verzekering snorfiets te nemen. De All risk verzekering snorfiets dekt ook schade aan uw eigen snorfiets. Lees HIER meer over de verschillende soorten verzekeringen voor je snorfiets.

Verzekering snorfiets vergelijken en afsluiten

Via verzekering-brommer.eu kunt u verscheidene verzekeringen snorfiets checken en de gewenste polis direct af sluiten. kijk wel goed naar de voorwaarden van de verscheidene verzekeringsmaatschappijen. Deze kunnen namelijk enorm verschillen van elkaar. Een voorbeeld hiervan is bv de eigen risico.

Snorfiets verzekering vergelijken en direct afsluiten!

verzekering snorfiets vergelijken en afsluiten